Csodálatos utazás – musical két felvonásban

Tisztelt Vendégeink!

A Duna Palotában nem a Duna Palota Nonprofit Kft. által megrendezésre kerülő programok (például a Noir Színház, a Király Színház előadásai) ugyancsak a veszélyhelyzet miatt elmaradnak. A jegyek visszaváltásáról a szervezők elérhetőségein tudnak érdeklődni.

 

Időpontok:
2020. március 23. (hétfő) 19.00
2020. március 24. (kedd) 19.00
2020. április 6. (hétfő) 19.00
2020. április 23. (csütörtök) 19.00

Ez az utazás a musicalek világába repíti el a Kedves Nézőt! Abba a világba, ahol minden megtörténhet: virágáruslányból lehet előkelő dáma, a felhők közül leereszkedhet egy varázslatos dada, csillárt tartó kötélzetet vág el egy titokzatos fantom, öreg spanyol nemes kóbor lovagnak képzeli magát, argentin utcalány válik First Ladyvé, és még maga Jézus is szupersztár lesz!

A helyszín éppúgy lehet London, mint New York, egy osztrák kastély az Alpokban, eldugott kis falu Oroszországban, esetleg Vietnam, Berlin, Hollywood vagy Párizs az ezernyolcszázas évek elején!

Sorolhatnánk még számtalan jobbnál jobb műveket és jobbnál jobb dalokat ezekből, de ennél egyszerűbbet ajánlunk: jöjjön el, nézze meg, hallgassa végig, lássa és élvezze ezt a csodálatos utazást, mely végig vezeti Önt a legkiemelkedőbb dalain keresztül a musicaltörténeten 1928-tól napjainkig, a műfaj legkiválóbb művészeinek tolmácsolásában!

Szereplők:
UDVARIAS ANNA /ERDŐS BORCSA
JANCSÓ DÓRA / TÖRÖK ANNA
BALOG TÍMEA / PÁNCZÉL KLAUDIA
SZEGŐ ADRIENN / PORZSOLT ÉVA
PETRIDISZ HRISZTOSZ /  KÓSA ZSOLT
SÖVEGJÁRTÓ ÁRON / KISS ZOLTÁN
MIKOLA GERGŐ / SZERÉMY DÁNIEL
KÁDÁR SZABOLCS JÁNOS / KOVÁCS SZILÁRD

Közreműködik a Király Színház Tánckara

Díszlet: Bajkó György
Jelmez: Balog Tímea
Zenei vezető: Kéménczy Antal
Koreográfus: Borbély Krisztina
Rendezőasszisztens: Csesznek Judit
Rendező: KORCSMÁROS GYÖRGY