Összefonódás – Smidéliusz Éva előadói estje vendégművészekkel

Időpont: 2019. november 24. (vasárnap) 18:00

Az est során felcsendülnek a népdal, a magyar nóta, a filmzene, az operett és a könnyed opera örökzöld dallamai. Kamarazenekari, cigányzenekari és szóló hangszeres kísérettel.

Drága Közönség!

Több műfajban igyekszem jeleskedni zenei múltamból. A teljesség igénye nélkül előadok magyar,olasz,yiddis,cigány dalokat. Elkalandozunk a népdal,a magyarnóta,a filmzene,az operett és a könnyed opera világába. Megszólaltatjuk az ötökzöldek,a jazz,a klasszikus slágerek egy-egy darabját. Az éjszakák bárzenéjét varázsoljuk színpadra. Zenekari művek is felcsendülnek, gordonka szóló színesíti az előadást. Igazi zenei csemegét kínálunk az est vendégeinek!

A 11 tagú cigányzenekar élén Toki Balogh Ernő prímás áll,a gordonka szólót ifj.Horváth Károly  játssza. A jazz énekesnő Huszák Zsóka, aki csodás hangjával nem csak jazzt énekel az est folyamán. A bárzongoránál Fűzy Gábor zongorázik és énekel. A műsorvezető a mindig jó humorú  Ihos József.

…és egy picit ott leszek én is… 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt,kívánunk élményekben tartalmas , időnként megható,egyben vidám, kellemes szórakozást!

Tisztelettel : Smidéliusz Éva  www.smideliuszeva.hu

Jegyek kizárólag a 06-30-217-2590-es telefonszámon igényelhetőek.