A tudomány kapujában

Megnyitó: 2019. november 5. (kedd) 16:00

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Doktorandusz Önkormányzata a Doktoranduszok Országos Szövetségének Hadtudományi, Közigazgatás-tudományi és Rendészettudományi Osztályaival, az NKE Szakkollégiumival és az MHTT Kápolnai Pauer István Ifjúsági Klubjával együttműködésben idén is megrendezi a hagyományossá vált poszterversenyét- és kiállítását, amelynek egy-egy szekciója az Európai Kiberbiztonsági Hónap rendezvénysorozat és a NATO 70 Konferencia és szimulációs verseny része.

A verseny lehetőséget kínál a tudományos pálya iránt érdeklődők számára kutatásaik és eredményeik bemutatására. A poszterek korlátozott számban kiállításra kerülnek, amelyek közül a szakmai zsűri által a legmagasabb pontszámmal értékelt alap- és mesterképzésben résztvevő poszterek készítői lehetőséget nyernek, hogy a „Haza szolgálatában” interdiszciplináris doktorandusz konferencián ismertessék a poszterükön összefoglalt kutatásaikat, eredményeiket.

A kiállítás az Európai Kiberbiztonsági Hónap magyarországi kampányának záró -, és a Magyar Tudomány Ünnepe 2019 belügyi fejezet nyitóeseményének kísérőrendezvénye.

A megnyitón való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://ludevent.uni-nke.hu/event/51/

A kiállítás szabadon látogatható  november 7-től 13-ig, naponta 10.00-17.00 óra között.