Tisztelt Látogatóink! Kedves egykori és leendő Vendégeink!

Tekintettel a Magyar Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre, annak visszavonásáig, a Duna Palotában semmilyen rendezvényt nem tartunk meg, az intézmény zárva tart.

A honlapunkon is olvasható kommünikéhez híven a vészhelyzet visszavonását követően bepótoljuk a Duna Szimfonikus Zenekar elmaradt koncertjeit, valamint újra fogadjuk a   kiállításainkra, a színháztermi rendezvényekre, a bálterembe vagy a szalonjainkban megrendezésre kerülő programokra  érkező közönséget.

Szeretnénk azonban, ha a kialakult szoros kapcsolat vendégeink és a Palota között nem lazulna a kényszerpihenő alatt sem, és a kultúra nyújtotta élményekről  nem kellene lemondaniuk. Így hetente több alkalommal lepjük meg Önöket érdekességekkel, hogy a kényszerű távollét értékes órákká válhasson.

Éppen ezért  a hét négy napján – hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken facebook-posztok valamint a honlapunkon megjelenő összeállításaink segítségével hívjuk Önöket virtuális sétára és koncertekre a Palotába,  miközben megismerkedhetnek az épület történetével a tervezéstől az átadásáig,- és a benne eredetileg működő Belváros-Lipótvárosi kaszinóval, az abban folyó kulturális élettel.

Miközben kirajzolódik a főváros e csodálatos neobarokk épületének a múltja, arra is mód nyílik, hogy a Duna Szimfonikus Zenekar koncertjeit és a kiállítótermeinkben bemutatott tárlatok örömteli pillanatait újra éljék – ám most az otthon melegében, bevackolva egy kényelmes fotelbe és finom teát kortyolva.

Terveink szerint a Duna Szimfonikus Zenekar nagy sikerű koncertjeiből minden kedden és pénteken osztunk meg egy-egy újabb előadást, hétfőnként korábbi kiállításainkból szemezgetünk – bemutatva az alkotót és műveit, csütörtökönként pedig a Palota történetét osztjuk meg az érdeklődőkkel – folytatásban.

A nagyobb lélegzetű anyagokból a facebookon és a hírlevelünkben rövid ízelítőt kínálunk, a teljes és képekkel illusztrált összeállításainkat terjedelmi okok miatt azonban a honlapunkon érik el: www.dunapalota.hu

Amennyiben szeretne friss híreinkről hírlevélben értesülni, kérjük regisztráljon a honlapunkon erre a szolgáltatásra, mely ingyenes.

Bízunk benne, hogy az előttünk álló időszakban is élményekben gazdag pillanatokat tudunk szerezni a kultúra kedvelőinek.

 

A mihamarabbi viszontlátás reményében:

Duna Palota