A zene összeköt – László Attila és Ya Ou előadóestje

Időpont: 2019. november 13. (szerda) 19:00

Igen, a zene összeköt.

A zene ereje összekapcsol embereket, barátságokat sző.

Ahol közös zenélés van, ott harmónia és szeretet uralkodik.

Mert jó együtt zenélni, örömzenét játszani.

Ezt az örömöt szeretnénk megosztani mindenkivel, aki eljön a koncertünkre.

Feng Ya Ou Ferenc (Győr, 1991. június 9.) édesapja felől kínai, édesanyja felől magyar származású. 2012 óta a ByTheWay csapattagja. Ya Ou Magyarországon született, ám egy időszakban kiköltözött családjához Sipingbe, Kínába. Pár év elteltével mégis visszaköltöztek Magyarországra, pontosabban Mosonmagyaróvárra, ahol jelenleg is él családja. Ya Ou-nak van egy öccse, Jiayun, akivel igen erős a testvériviszonyuk.
Az énekléssel 6 éves korában kezdett el foglalkozni, amikor is szülei beiratták zeneiskolába. Itt hangszereken próbálta ki magát, majd gimnazista éveiben kezdett el foglalkozni az énekléssel. Egy táborban pár barátjával pedig bandát is alapított. Ott először trombitázott, majd átvette az énekesi szerepet. Először csak hobbiból kezdett el énekelni, ám az idő múlásával egyre jobban megszerette az éneklést: így lett belőle énekes.

László Attila (Kézdivásárhely, 1996. október 18.) erdélyi magyar énekes, a Csillag születik 3. szériájának győztese. Már kiskorában is érdeklődött a zene iránt, ezért szülei 9 éves korától zongorázni taníttatták. Egy alkalommal a helyi templomban Bach D-moll toccatáját adta elő hallás után. A templom kántora ekkor figyelt fel rá, majd magánórákon tanítani kezdte. Ezután a fiú az egyházi kórusban zongorázott, orgonázott az ünnepek alkalmával. Hetedikes volt, mikor egy rendezvényszervező menedzserhez került, aki demófelvételt készített vele. Első névötletként a Tini-Ati művésznév merült fel Attila számára, de a fiú a régebbi stílusú számok mellett döntött, melyeket – önmagát szintetizátoron kísérve – rendszeresen énekelt városnapokon és a helyi retro-étteremben. A demót végül Székely Mózsi néven készítették el.
Szívesen énekelt Zámbó Jimmy-, Demjén Ferenc- és Máté Péter-dalokat is; elmondása szerint az ő hangjukban volt valami különleges, ami a mai előadókból hiányzik.
Ezután Attila jelentkezett az Erdély Hangja című tehetségkutatóba, ahol a válogatókon át Máté Péter és Zámbó Jimmy dalaival jutott el a legjobb 24-ig, ám ekkor még a döntőbe nem került be. Bár csalódás volt számára ez a megmérettetés, mégsem hagyott fel az énekléssel.
2011-ben Magyarországra jöttek a szüleivel a Csillag születik kedvéért, ahol a verseny meghozta számára a régen várt sikert, ő lett 2011 „kiscsillaga”.
2012 tavaszán jelent meg első albuma, az Ezer szív együtt dobban,[1] melyen vadonatúj dalok, Dandó Zoltán, Krenyiczki Ervin és Závodi Gábor szerzeményei hallhatók.